Workshops

 
 
 
0 effen banner feller.jpg

In onze praktijk in Gent worden op regelmatige basis sessies, of volledige lessenreeksen, rond een bepaald thema georganiseerd. 

De workshops behandelen onderwerpen waarin onze therapeuten zich specialiseerden. De doelgroep is afhankelijk van workshop tot workshop, maar in principe zijn zowel cliënten als geïnteresseerden buiten de praktijk van harte welkom. 

Alle praktische informatie over workshops in de nabije toekomst, en de manier waarop je kan inschrijven, kan je vinden op onze website. De info zal regelmatig worden aangepast, hou de website dus zeker goed in de gaten! 

Uiteraard staat jouw therapeut ook steeds open voor verdere vragen.

Mindfulness en Acceptance & Commitment Therapy

Gedurende 8 weken doorlopen we samen verschillende oefeningen waarin we ernaar streven steeds meer mindful, met bewuste aandacht, in het leven te staan.

Meer info →

 

Introductie Verbindende Communicatie

Raak je soms vast in je communicatie met anderen en wil je hieraan werken? Wil je ontdekken hoe je constructiever contact kan maken met anderen? Wil je op een verbindende manier ‘neen’ leren zeggen? 
Dan is deze interactieve reeks iets voor jou.

Meer info →

 

Positief denken

Vaak schrijven we onze negatieve gevoelens toe aan vervelende, ongelukkige of pijnlijke situaties en gebeurtenissen in onze omgeving. Maar die zijn nu eenmaal niet uit te sluiten.

Meer info →

 

Verbindend en constructief ouderschap

Is het voor jou ook zo belangrijk om de schaarse momenten van vrije tijd met je (klein)kinderen op een zo fijn mogelijke manier door te brengen? Wil je graag extra tools om constructiever met je (klein)kinderen te kunnen omgaan?

Meer info →