Wat we doen

0 effen banner feller.jpg

Voor welke vragen?

Jij, of je omgeving, kan bij ons terecht voor heel uiteenlopende problemen, van ADHD en assertiviteitsproblemen over eetstoornissen, burn out, angst, depressie, tic-stoornis, autisme spectrumstoornis, het even niet meer weten, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, verschillende levensvragen en psychosomatische klachten tot seksuele problemen en verslavingsproblematiek...

De waaier is enorm breed. Door de verschillende brillen waarmee elk van ons kijkt, kan in onze praktijk zowat elke vraag opgenomen worden.

Cognitieve gedragstherapie?

Cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, relatietherapie of life coaching: via verschillende gespreksvormen probeert een van ons samen met jou een weg te vinden.

Therapie is voor iedereen anders en krijgt gaandeweg vorm, in dialoog.

Los daarvan heeft elke psycholoog wel een specialiteit, zoals je hier kan lezen

Ook voor kinderen?

Ook kinderen kunnen bij ons terecht. Vaak nodigen we dan eerst een of beide ouder(s) uit voor een kennismakingsgesprek. In dat gesprek worden de veranderingswensen verkend, doelstellingen vastgelegd en wordt ook besproken waarvan je als ouder hoopt dat het niet verandert.  Pas in een tweede gesprek wordt dan je kind uitgenodigd. Al zal de werkwijze ook hier verschillen naargelang de leeftijd en de vraag: het is anders werken met pubers en jong-volwassenen dat met kinderen die nog op de lagere school zitten of nog jonger zijn.