Vacatures

0 effen banner feller.jpg
vacature.jpg

Dagelijks zetten we ons met veel enthousiasme in voor onze cliënten. Samen gaan we op zoek naar mogelijke antwoorden op de kleine of grotere vragen waar ze mee worstelen.

De sfeer waarin we dat doen is voor ons van heel groot belang. In onze praktijk willen we dat mensen zich welkom voelen. Dat geldt voor onze cliënten, maar evenzeer voor de therapeuten die hier werken. De warme omgeving waarin bij ons gewerkt wordt, is een van de dingen waarin we ons onderscheiden van veel andere praktijken voor psychotherapie.

Twee keer per week houden we overleg, waarvan één keer met iedereen. Daarenboven is er elke twee weken een lunchmeeting waarop een van de collega’s een uiteenzetting geeft over een zelfgekozen thema. Dat is veel, en vraagt heel wat engagement van de medewerkers, maar het loont. Op deze manier blijven we niet alleen bij met de meest recente ontwikkelingen in ons vakgebied en leren we continu van elkaar, het zorgt ook voor een hechte groep collega’s die heel wat voor mekaar over heeft.

Dat deze weldoordachte aanpak werkt, merken we duidelijk aan ons steeds groeiende cliëntenbestand. Daarom zijn we continu op zoek naar enthousiaste psychologen of pedagogen, zowel in Gent als Kortrijk, die onze visie delen en mee willen bouwen aan de toekomst van de praktijk.

Brand je van interesse na het lezen van dit alles en sta je te popelen om mee te werken aan kwaliteitsvolle en wetenschappelijk onderbouwde psychotherapie?

Stuur dan als de bliksem een mailtje naar sollicitatie@pieterjandeschryver.be

Tot binnenkort?