Workshop:

Introductie Verbindende Communicatie

 
 
 
0 effen banner feller.jpg

← Terug naar overzicht

 

Raak je soms vast in je communicatie met anderen en wil je hieraan werken? Wil je ontdekken hoe je constructiever contact kan maken met anderen? Wil je op een verbindende manier ‘neen’ leren zeggen? Wil je meer durven zeggen waar je voor staat? Ben je het beu om verstrikt te raken in eindeloze discussies die uiteindeljk niks opleveren?
Dan is deze interactieve reeks iets voor jou. Nele werkt ervaringsgericht en met veel voorbeelden. Er is voldoende ruimte om te reflecteren en terug te koppelen naar eigen ervaringen.

In deze kennismaking krijg je inzicht in hoe communicatie werkt. We doen inspiratie op bij Marshall Rosenberg, de grondlegger van de verbindende communicatie. Hij heeft een 4-stappenmodel van communicatie ontwikkeld: waarneming, gevoel, behoefte en verzoek. Je leert het verschil tussen waarnemen en de manier waarop we de wereld interpreteren. Je wordt je bewust van je eigen gevoelens en behoeften, alsook van die van de ander. Door dit groeiend bewustzijn wordt het makkelijker om je boodschap helder te formuleren, eerlijk te spreken en empathisch te luisteren naar de ander en naar jezelf.

Deze workshop wordt later nog georganiseerd speciaal gericht op koppels. Heb je interesse in deze workshop, stuur dan gerust al een mailtje naar Nele.

 

Wanneer: 4 sessies (data nog te bepalen).

Doelgroep:
Iedereen vanaf 16 jaar die bewuster wil communiceren en zoekend is naar de juiste manier om dit te doen.

Deelnemers:
5 tot maximaal 14.

Kostprijs:
200 euro, syllabus is hierin inbegrepen.
Elke sessie bouwt verder op de vorige, maar als je eentje niet kan volgen kan je aansluiten bij een volgende reeks.

Inschrijven: Stuur een mailtje naar nele@pieterjandeschryver.be en schrijf de 200 euro inschrijvingsgeld over op rekeningnummer BE49 0689 0503 3871, op naam van Pieter-Jan De Schryver. Als mededeling graag ‘Introductieworkshop Communicatie + je naam’ vermelden.