Workshop:

Mindfulness en
Acceptance & Commitment Therapy

 
 
 
0 effen banner feller.jpg

← Terug naar overzicht

Gedurende 8 weken doorlopen we samen verschillende oefeningen waarin we ernaar streven steeds meer mindful, met bewuste aandacht, in het leven te staan. Acceptance & Commitment Therapy, de laatste stroming van de gedragstherapie, vormt ons ruimer kader. ACT geïnspireerde oefeningen geven handvatten in het omgaan met moeilijke gedachten en gevoelens alsook het stellen van waardegericht gedrag. 

Indien je er niet elke sessie kan bij zijn, maar toch graag wenst deel te nemen, stuur dan een mailtje naar Sarah. Gemiste sessies kunnen ingehaald worden in één van de volgende reeksen. Ook word je na het volgen van een van de trainingen automatisch uitgenodigd voor de terugkomdagen die ongeveer 2 maandelijks georganiseerd worden.

 

Wanneer:
Op dinsdagavond 12, 19 en 26 februari; 5, 19 en 26 maart; 2 en 9 april
Telkens van 18u tot 20u.

Geïnteresseerden die liever op zaterdagochtend van 10-12 training volgen mogen ook een mailtje sturen. Bij voldoende kandidaten wordt er nog een tweede training ingepland.

Doelgroep:
Iedereen vanaf 16 jaar. Deelnemers van buiten de praktijk dienen wel op voorhand een intakegesprek met Sarah in te plannen.

Deelnemers:
Maximaal 10.

Kostprijs:
300 euro, syllabus en audiomateriaal zijn hierin inbegrepen.

Inschrijven: Stuur een mailtje naar sarah@pieterjandeschryver.be en schrijf de 300 euro inschrijvingsgeld over op rekeningnummer BE49 0689 0503 3871, op naam van Pieter-Jan De Schryver. Als mededeling graag 'Mindfulness reeks 4 + je naam’ vermelden.