Een Sessie

0 effen banner feller.jpg

Gesprekken kunnen individueel, met je partner of een andere persoon uit je omgeving, of met het hele gezin. Dit is helemaal afhankelijk van jouw specifieke noden en behoeften.
Voor een eerste gesprek hoef je helemaal niks mee te brengen, ook een verwijsbrief van een arts is niet noodzakelijk. Je maakt gewoon een afspraak en komt langs op het moment dat jij er nood aan hebt.

Een sessie bij ons duurt 60 minuten, maar je hoeft je verhaal zeker niet halverwege een zin te staken als de tijd erop zit.

Een individueel gesprek kost 60 euro. Kom je samen met je partner of een of meerdere andere mensen uit je context, dan rekenen we 80 euro.
In sommige gevallen is terugbetaling door het ziekenfonds mogelijk, maar de regels verschillen per mutualiteit en dan ook nog eens per regio. Als er terugbetaling voorzien is komen wij in aanmerking, dus bespreek het zeker met je therapeut.

Onze praktijk heeft een uitvalsbasis in zowel Gent als Kortrijk. De adressen en contactgegevens kan je vinden op de contactpagina op deze website.

 

Belangrijk!

Om onze kwaliteit te waarborgen kunnen wij slechts een beperkt aantal gesprekken per dag inplannen. Dat wil zeggen dat als jij een afspraak hebt, er op dat moment niemand anders kan komen. Om die schaarse plaatsen te beschermen, vragen we dan ook om minimum 48u op voorhand te verwittigen als je jouw afspraak niet kan nakomen. Anders zijn wij verplicht de afspraak toch aan te rekenen.
Hou hier dus zeker rekening mee.

 
Meer foto's van de praktijk

Meer foto's van de praktijk